Klijent: RAR-Logistics
Datum izrade: Novembar 2023. godine

Opis projekta

RAR Logistics d.o.o. je kompanija specijalizirana za logistiku i transport, s impresivnim kapacitetima u skladištenju i distribuciji širom Europe. Sa sjedištima u Walsu (AT) i Freilassingu (DE), RAR Logistics je postavio visoke standarde u industriji logistike od 2018. godine.

Web Stranica:

Dizajniran je moderni i responzivni web sajt koji odražava profesionalnost i stručnost RAR Logistics. Pažljivo odabrane boje, fontovi i vizualni elementi doprinijeli su kreiranju dosljednog i prepoznatljivog online iskustva za korisnike. Fokus je bio na prezentaciji širokog spektra usluga koje RAR Logistics nudi, uključujući logistiku skladišta, distribuciju i usluge dodane vrijednosti.

Web stranica je optimizovana za brzo učitavanje, laku navigaciju i mobilne uređaje, omogućavajući posjetiocima brzo pronalaženje potrebnih informacija i kontakata. Kroz jasan i informativan sadržaj, posjetitelji mogu lako razumjeti ponudu RAR Logistics i usluge koje se pružaju, čime se dodatno jača brend identitet i povećava konverzija posjetilaca u klijente.

WEBSTRANICA