Klijent: PiBike – Hex d.o.o.
Datum izrade: Februar 2023. godine

Opis projekta

PI-BIKE Shop je renomirana trgovina sa sjedištem u Kaknju, koja se specijalizovala za prodaju bicikala, dijelova za bicikla, sportske odjeće, ski opreme, električnih romobila, te pruža usluge servisa za bicikle i romobile. Ovaj sveobuhvatni projekat obuhvatio je kreiranje vizuelnog identiteta kroz različite aspekte brendiranja i dizajna.

Web Shop:

Dizajniran je responzivni web shop koji je intuitivan za korisnike, sa optimizovanom navigacijom i preglednim kategorijama proizvoda. Poseban fokus je bio na integraciji korisničkog iskustva kako bi se omogućila jednostavna i efikasna online kupovina. Web shop je također optimiziran za SEO kako bi se povećala vidljivost na internet pretraživačima.

Dizajn za Društvene Mreže:

Kreirani su digitalni flyeri i vizualni sadržaji za društvene mreže, posebno prilagođeni za promociju različitih kategorija proizvoda i usluga koje PI-BIKE Shop nudi. Svaki dizajn je osmišljen da angažuje ciljanu publiku i poveća svijest o brendu na online platformama.

Dizajn Izloga Trgovine:

Kroz kreativan i atraktivan dizajn izloga trgovine, stvoren je vizuelno privlačan ambijent koji odražava dinamičan i inovativan karakter PI-BIKE Shop-a. Pažljivo odabrani elementi i materijali postavljeni su kako bi privukli prolaznike i stvorili pozitivnu prvu impresiju o trgovini.

Rezultat ovog sveobuhvatnog pristupa bio je jačanje prepoznatljivosti brenda, povećanje prodaje i unapređenje korisničkog iskustva, što je doprinijelo daljem uspjehu PI-BIKE Shop-a na tržištu sportske opreme i biciklističkih usluga.

WEBSHOP

DRUŠTVENE MREŽE