Klijent: Hastal – Hex d.o.o.
Datum izrade: Mart 2023. godine

Opis projekta

Hastal je e-trgovina namještajem sa sjedištem u Kaknju, specijalizovana za prodaju baštanskog i indoor namještaja. Ovaj projekat obuhvatao je sveobuhvatni pristup brendiranju i dizajnu kako bi se istakla kvaliteta i estetika njihovih proizvoda.

Brendiranje:

Počevši od osnovnog identiteta, razvijen je moderan i prepoznatljiv logotip koji kombinuje stabilnost i eleganciju, odražavajući tako spoj funkcionalnosti i estetike proizvoda koje Hastal nudi.

Web Shop:

Dizajniran je responzivni web shop koji je intuitivan za korisnike, s fokusom na preglednosti proizvoda, jednostavnoj navigaciji i integraciji korisničkog iskustva. Web shop je optimiziran za SEO kako bi se povećala vidljivost na internet pretraživačima i privukla veća posjećenost.

Dizajn za Društvene Mreže:

Razvijeni su digitalni flyeri, reelovi i ostali vizuelni sadržaji za društvene mreže, koji su dizajnirani da angažuju publiku i promovišu proizvode na efikasan i atraktivan način. Svaki sadržaj je prilagođen specifičnostima svake platforme kako bi se maksimizirao uticaj i interakcija sa ciljnom publikom.

Rezultat ovog sveobuhvatnog pristupa bio je stvaranje snažnog i prepoznatljivog brenda, povećanje online prisustva i unapređenje korisničkog iskustva, što je rezultiralo u povećanju prodaje i uspjehu Hastal-a na tržištu e-trgovine namještajem.

WEBSHOP

DRUŠTVENE MREŽE