Klijent: DOHA Co d.o.o.
Datum izrade: Decembar 2023. godine

Opis projekta

DOHA CO je firma za transport sa sjedištem u Putešiću, Tešanj. Specijalizovana je za pružanje profesionalnih usluga transporta koristeći svoj vlastiti vozni park koji uključuje kamione i šlepere. Cilj ovog projekta bio je kreiranje modernog, funkcionalnog i reprezentativnog online prisustva koje će odražavati profesionalizam i kvalitet usluga koje DOHA CO pruža.

Web Stranica:

Dizajnirana je responzivna web stranica koja ističe ključne usluge i kapacitete DOHA CO. Fokus je bio na vizuelnoj prezentaciji vozila, usluga i mogućnosti koje firma nudi. Web stranica je optimizovana za brzo učitavanje i laku navigaciju, što omogućava posjetiocima brzo pronalaženje potrebnih informacija i kontakata.

Sadržaj web stranice pažljivo je strukturiran kako bi posjetiocima pružio jasne informacije o uslugama, voznom parku, sigurnosnim standardima i kontakt informacijama. Dizajn i vizualni elementi web stranice prilagođeni su brend identitetu DOHA CO, koristeći korporativne boje, fontove i fotografije vozila i opreme.

Jednostavan i funkcionalan dizajn omogućava korisnicima laku navigaciju kroz web stranicu, čime se poboljšava korisničko iskustvo i podstiče povjerenje potencijalnih klijenata u usluge DOHA CO.

Rezultat ovog projekta bio je kreiranje profesionalnog i reprezentativnog online prisustva koje pomaže DOHA CO da se istakne na tržištu transportnih usluga i privuče nove klijente.

WEBSTRANICA