Klijent: CKP STUDIO
Datum izrade: Januar 2024. godine

Opis projekta

CKP STUDIO je renomirana firma za fotografiju sa sjedištem u Tešnju, koja nudi širok spektar usluga uključujući Wedding photography, snimanje dronom, promo video, izradu fotografija i photobook-a, te wedding videography. Ovaj sveobuhvatni projekat obuhvatio je kreiranje vizuelnog identiteta kroz različite aspekte brendiranja i dizajna.

Brendiranje:

Razvijen je moderan i prepoznatljiv logotip koji odražava eleganciju i profesionalizam u oblasti fotografije i videografije. Pažljivo odabrane boje i fontovi doprinijeli su stvaranju dosljednog i sofisticiranog brend identiteta.

Web Stranica:

Dizajnirana je responzivna web stranica koja ističe CKP STUDIO-ve usluge i portfolio. Fokus je bio na vizuelnoj prezentaciji rada kroz galerije i video materijale, uz intuitivnu navigaciju koja omogućava potencijalnim klijentima lako pretraživanje i kontaktiranje studija.

Dizajn za Društvene Mreže:

Razvijeni su digitalni flyeri, reelovi i ostali vizuelni sadržaji za društvene mreže, koji su dizajnirani da angažuju publiku i promovišu usluge CKP STUDIO-a na efikasan i atraktivan način. Svaki sadržaj je prilagođen specifičnostima svake platforme kako bi se maksimizirao uticaj i interakcija sa ciljnom publikom.

Rezultat ovog sveobuhvatnog pristupa bio je stvaranje snažnog i prepoznatljivog brenda, povećanje online prisustva i unapređenje korisničkog iskustva, što je doprinijelo daljem uspjehu CKP STUDIO-a na tržištu fotografije i videografije.

WEBSTRANICA

PROMO VIDEO