Klijent: Bavarac d.o.o.
Datum izrade: Januar 2024. godine

Opis projekta

Bavarac d.o.o. je kompanija sa sjedištem u Tuzli, specijalizovana za uvoz, prodaju i posredovanje u prodaji visokokvalitetnih i jedinstvenih proizvoda i opreme, većinom iz Njemačke i Austrije. S obzirom na prisustvo centralnih lagera u Njemačkoj i Austriji, kompanija osigurava brzu i efikasnu distribuciju proizvoda. U Bosni i Hercegovini, Bavarac ima lagere u Tuzli, Orašju, Banja Luci, Vitezu i Mostaru.

Webshop Dizajn:

Dizajniran je responzivni webshop koji ističe brend identitet Bavarac-a kroz autentičan i privlačan dizajn. Pažljivo odabrani boje, fontovi i vizualni elementi doprinijeli su kreiranju dosljednog i prepoznatljivog online iskustva za korisnike. Fokus je bio na intuitivnoj navigaciji, preglednosti proizvoda i sigurnoj online kupovini.

Kroz detaljno planiranje i saradnju sa timom Bavarac, webshop je prilagođen specifičnim potrebama brenda i ciljne publike. Svaka stranica webshopa pažljivo je osmišljena kako bi odražavala estetiku i kvalitet proizvoda koje Bavarac nudi, čime je dodatno pojačan brend identitet i povećana konverzija posjetilaca u kupce.

WEBSHOP